Onze diensten

Studentvoordocent biedt diverse diensten aan. Naast onze vaste diensten staan wij altijd open voor maatwerk.

Primair onderwijs

Onderwijsassistenten

Ondersteuning tijdens lesactiviteiten? Wij bieden 1.000+ getrainde en hoogopgeleide onderwijsassistenten door heel Nederland aan.

Versterking invalpool

Uw invalpool versterken om te voorkomen dat lessen uitvallen? Studentvoordocent biedt diverse kandidaten ter aanvulling van uw invalpool.

Voortgezet onderwijs

Onderwijsassistenten vo

Is het tijdens de les erg druk en heeft uw school behoefte aan pedagogische en organisatorische ondersteuning? Onze onderwijsassistenten komen graag assisteren.

Surveillanten

Heeft u behoefte aan surveillanten voor tijdens toetsen of examens? Wij voorzien u graag van hoogopgeleide en getrainde surveillanten door het hele land.

Bijspijkerlessen

Kunnen uw scholieren wel wat extra hulp gebruiken? Wij hebben meer dan 1.000+ kandidaten klaarstaan die minstens een 7 hebben gehaald voor het desbetreffende vak.

Examentraining

Onze getrainde onderwijstalenten zijn beschikbaar om examentraining te geven voor ieder vak.

Huiswerkbegeleiding

Hebben uw scholieren behoefte aan ondersteuning tijdens het maken van huiswerk? Onze kandidaten zijn hoogopgeleid en getraind in pedagogische vaardigheden.

Zomerschool

Achterstanden die uw scholieren afgelopen periode hebben opgelopen kunnen worden opgepakt tijdens de zomerschool. Studentvoordocent ondersteunt hier graag bij.

Op zoek naar een andere dienst?

Heeft u een vraag die niet tussen de onderstaande diensten staat? Geen probleem! Neem contact met ons op via het contactformulier en dan kijken wij samen naar een oplossing.
Het primair onderwijs ondersteunen door Studentvoordocent

Studentvoordocent zorgt voor continu├»teit in het onderwijs. Het is belangrijk dat we de boel open kunnen houden en dat de leerlingen ritme en structuur houden. Daarnaast zijn de studenten mogelijk toekomstige docenten. Over vijf jaar gaan we het tekort aan leraren echt voelen.”

Lees het artikel

De Gelderlander
Student houdt orde in de klas terwijl de docent vanuit huis lesgeeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school te bespreken.