Examentraining

Onderwijsassistent VO

Examentraining gezocht?

Bent u opzoek naar examentraining? Studentvoordocent heeft honderden onderwijstalenten klaar staan die bij u op school voor elk vak examentraining kunnen verzorgen. De training bestaat uit het doornemen van de examenstof, tips en tricks voor het maken van examens en vragen beantwoorden. Hierdoor zijn de leerlingen optimaal voorbereid en gaan ze met meer zelfvertrouwen hun examens in.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten

Overal razendsnel een onderwijstalent

Dit doen wij

De onderwijstalenten worden vooraf getraind zodat ze goed voorbereid de examentrainingen kunnen geven. De onderwijstalenten hebben de vakken waarin ze training gaan geven met minimaal met een 7 afgerond. Gedurende het jaar blijven wij schakelen met de school voor extra ondersteuning waar nodig. Door gebruik te maken van de examentraining, gaan leerlingen zelfverzekerder de examens in.

Examentraining

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit op school gewaarborgd wordt.

Altijd een onderwijstalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match met uw school.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Examentraining gezocht? Wij hebben het!

Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor elke school. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
huiswerkbegeleiding door Onderwijstalent Robin
Robin, Onderwijstalent
Student Wiskunde, RU
"Ik werk als 'vliegende keeper' op het Dominicus College. Ik heb op meerdere manieren contact met leerlingen van verschillende leeftijden. De leerlingen zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat ik kom doen maar hebben al gauw respect voor me. Er hangt een fijne sfeer in de school en de docenten zijn me erg dankbaar voor mijn inzet."

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school met betrekking tot examentraining te bespreken.