Huiswerkbegeleiding

pexels-marta-wave-6437841

Huiswerkbegeleiding gezocht?

Bent u op zoek naar huiswerkbegeleiding? Studentvoordocent heeft meer dan 1.500 onderwijstalenten verdeeld over heel Nederland die bij uw school kunnen ondersteunen met huiswerkbegeleiding. Tijdens deze begeleiding ligt de focus op het leren-leren, plannen en structureren van het huiswerk.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten

Overal razendsnel een onderwijstalent

Dit doen wij

De onderwijstalenten die op uw school de huiswerkbegeleiding gaan leiden zijn gescreend en getraind voordat ze aan de slag gaan. Dit doen wij in co-creatie met erkende HR-professionals, lerarenopleidingen en onderwijsinstellingen. Daarnaast wordt er regelmatig contact onderhouden met de school om wanneer nodig bij te springen met extra onderwijstalenten.

pexels-andrea-piacquadio-3769981

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit op school gewaarborgd wordt.

Altijd een onderwijstalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match met uw school.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Huiswerkbegeleiding gezocht? Wij hebben het!

Wij denken graag mee in maatwerkoplossingen voor elke school. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
huiswerkbegeleiding door Onderwijstalent Robin
Robin, Onderwijstalent
Student Wiskunde, RU
"Ik werk als 'vliegende keeper' op het Dominicus College. Ik heb op meerdere manieren contact met leerlingen van verschillende leeftijden. De leerlingen zijn altijd weer nieuwsgierig naar wat ik kom doen maar hebben al gauw respect voor me. Er hangt een fijne sfeer in de school en de docenten zijn me erg dankbaar voor mijn inzet."

Neem vrijblijvend contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school voor huiswerkbegeleiding te bespreken.