Invalpool

Invalpool basisonderwijs wordt ondersteund door onderwijstalent van Studentvoordocent

Versterking van uw invalpool?

Personeelstekorten, bijna het hele basisonderwijs kampt ermee. Bij de afwezigheid van een leerkracht zie je al snel lessen uitvallen, enkel omdat er niet genoeg vervangend personeel is. Een invalpool biedt voor veel scholen daarom een uitkomst. Helaas blijken ook hierin door heel het land veel tekorten te zijn. In deze uitdagende onderwijstijden dragen wij graag ons steentje bij door uw invalpool te versterken.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten

Overal razendsnel een onderwijstalent

Onze oplossing

Studentvoordocent biedt flexibele ondersteuning door uw invalpool aan te vullen met onze getrainde en hoogopgeleide studenten en recent afgestudeerden. Deze groep noemen wij ook wel hét onderwijstalent van de toekomst. Met onze landelijke dekking aan onderwijstalenten bieden wij leerkrachten de extra handen die nodig zijn in deze tijd.

De voordelen

De voordelen van het aanvullen van uw invalpool:

  • De werkdruk wordt verlaagd.
  • De continuïteit van het onderwijs wordt behouden.
  • Leerlingen krijgen de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben.

Over onze invalpoolkandidaten

Onze onderwijstalenten doorlopen in co-creatie met onderwijsinstellingen, lerarenopleidingen en erkende HR-professionals het onboardingstraject. Met dit traject zorgen we voor een kwalitatieve en duurzame instroom. De inzetbaarheid van onze onderwijstalenten is wekelijks op- en af te schalen. Daarnaast zorgen de onderwijstalenten voor vaste gezichten binnen de school waarmee de continuïteit behouden blijft.

Onderwijstalent van Studentvoordocent ondersteunt de invalpool

Onze beloftes

Razendsnelle ondersteuning

Snelle ondersteuning, zodat de continuïteit op school gewaarborgd wordt.

Altijd een onderwijstalent op maat

Nauwkeurige werving en selectie voor de beste match met uw school.

Persoonlijk contact en begeleiding

Een eigen contactpersoon en doorlopende evaluaties om de kwaliteit te waarborgen.

Interesse? Neem contact op!

Graag voorzien wij u van geschikte onderwijstalenten voor uw invalpool. Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Wij maken graag  tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school voor de invalpool te bespreken.