Over Studentvoordocent

Hi! Wil je meer over ons weten?

Dit is Studentvoordocent

Studentvoordocent is in 2020 opgericht door Ludo Jacobs en Tim Bult. Met de passie om een relevante bijdrage aan het primair en voortgezet onderwijs in Nederland te bieden. Samen met ons team doen wij dit door de inzet van onze 1000+ onderwijstalenten die overal in de school bijspringen. Op deze manier worden docenten ondersteund, schoolleiders ontzorgd en krijgen de leerlingen de tijd en begeleiding die ze verdienen.

Onze onderwijstalenten worden in co-creatie met erkende HR-professionals, lerarenopleidingen en onderwijsinstellingen getraind en begeleidt tijdens ons onboardingstraject. Aan de hand van dit traject zorgen we voor een kwalitatieve en duurzame instroom van nieuw onderwijstalent in het primair en voortgezet onderwijs. Naast het binden en boeien van dit talent, enthousiasmeren wij ze op unieke wijze voor een toekomst in het onderwijs.

 

Onze missie

Het ondersteunen van onderwijs in Nederland en het enthousiasmeren van studenten voor een baan in het onderwijs.

 

Ons team

Wij werken vanuit een modern kantoor in het centrum van Nijmegen, waar wij ons dagelijks inzetten om de onderwijstalenten van de toekomst aan scholen te koppelen. Zij ondersteunen de scholen waar nodig, zodat docenten en teamleiders worden ontzorgd. Ons team doet dit iedere dag weer met veel enthousiasme. We stellen ons hieronder graag aan u voor!

Meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op

Graag maken wij tijd voor u vrij om kennis te maken en de mogelijkheden voor uw school te bespreken.