Primair onderwijs

Onze missie is het ondersteunen van scholen in Nederland en het enthousiasmeren van studenten voor een toekomst in het onderwijs. Door de inzet van onze onderwijstalenten kunnen wij ondersteuning bieden aan het primair onderwijs. Lees hieronder meer over wat wij voor uw school kunnen betekenen.

Onderwijsassistenten

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning bij u op school? Meer dan 1.000+ onderwijsassistenten van Studentvoordocent staan voor u klaar.

Versterking invalpool

Worden er klassen naar huis gestuurd enkel omdat er niet genoeg leerkrachten zijn? Studentvoordocent biedt flexibele ondersteuning door uw invalpool aan te vullen.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten

Overal razendsnel een onderwijstalent

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.
Het primair onderwijs ondersteunen door Studentvoordocent

Studentvoordocent zorgt voor continu├»teit in het onderwijs. Het is belangrijk dat we de boel open kunnen houden en dat de leerlingen ritme en structuur houden. Daarnaast zijn de studenten mogelijk toekomstige docenten. Over vijf jaar gaan we het tekort aan leraren echt voelen.”

Lees het artikel

De Gelderlander
Student houdt orde in de klas terwijl de docent vanuit huis lesgeeft.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.

Wij maken graag  tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school voor de invalpool te bespreken.