Voortgezet onderwijs

Onze missie is het ondersteunen van scholen in Nederland en het enthousiasmeren van studenten voor een toekomst in het onderwijs. Door de inzet van onze onderwijstalenten kunnen wij ondersteuning bieden aan het voortgezet onderwijs. Lees hieronder meer over wat wij voor uw school kunnen betekenen.

Onderwijsassistenten

Is er behoefte aan extra ondersteuning tijdens de (online)lessen of een toezichthouder nodig tijdens de pauzes? Onze onderwijsassistenten komen graag bij u op school assisteren.

Surveillanten

Heeft u behoefte aan surveillanten tijdens de examenperiodes of toetsweken? Wij voorzien u graag van getrainde surveillanten door het hele land.

Bijspijkerlessen

Kunnen uw scholieren extra hulp gebruiken bij een of meerdere vakken? Wij hebben meer dan 1.000+ onderwijstalenten klaarstaan om uw scholieren te begeleiden.

Examentraining

Onze getrainde onderwijstalenten zijn gedurende het schooljaar beschikbaar om uw scholieren klaar te stomen voor het eindexamen. Wij bieden voor ieder vak examentraining aan.

Huiswerkbegeleiding

Hebben uw scholieren behoefte aan ondersteuning tijdens het maken van huiswerk? Onze kandidaten zijn hoogopgeleid en getraind in pedagogische vaardigheden.

Zomerschool

Uw scholieren krijgen de mogelijkheid om de opgelopen achterstanden in te halen tijdens de zomerschool. Via Studentvoordocent ondersteunen wij uw school graag.

Flexibele inzet zonder langdurige contracten

Hoogopgeleide en getrainde onderwijstalenten

Overal razendsnel een onderwijstalent

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.
Het primair onderwijs ondersteunen door Studentvoordocent

Studentvoordocent zorgt voor continu├»teit in het onderwijs. Het is belangrijk dat we de boel open kunnen houden en dat de leerlingen ritme en structuur houden. Daarnaast zijn de studenten mogelijk toekomstige docenten. Over vijf jaar gaan we het tekort aan leraren echt voelen.”

Lees het artikel

De Gelderlander
Student houdt orde in de klas terwijl de docent vanuit huis lesgeeft.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.

Wij maken graag  tijd voor u vrij om via een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw school voor de invalpool te bespreken.