Werken bij Studentvoordocent

Werken bij ons - SVD 2 bewekrkt

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een (bij)baan bij Studentvoordocent kan bestaan uit verschillende werkzaamheden. Bij een basisschool ga je bijvoorbeeld aan de slag als klassenassistent, waarbij je ondersteuning biedt in én rondom de klas. Bij een middelbare school kan je aan de slag als surveillant, bijlesdocent of huiswerkbegeleider. Dit samen maakt werken bij Studentvoordocent super divers.

De voordelen

Goed betaald

Een mooi uurtarief, met reiskosten vergoeding én wekelijkse uitbetaling.

Flexibel

Werk wanneer jij wilt en beschikbaar bent. Dus goed te combineren met een studie.

Relevante werkervaring

Voor op je CV én wellicht voor een toekomst in het onderwijs.

Werken bij Studentvoordocent

Een (bij)baan bij Studentvoordocent is erg afwisselend. Het geeft jou de kans om een kijkje te nemen in scholen of om je te oriënteren naar een mogelijke toekomst in het onderwijs. Óók als je geen onderwijsachtergrond hebt. Doordat we met scholen door heel Nederland samenwerken, is er altijd een opdracht bij jou in de buurt beschikbaar. Kortom, de ideale bijbaan voor jou! Klik hieronder om je in te schrijven!

werken bij studentvoordocent

Wil jij impact maken binnen het onderwijs?

Meld je dan aan via onderstaande knop! Zodra wij een geschikte opdracht in jouw regio hebben, neemt één van onze regiomanagers contact met je op en wie weet sta jij binnenkort te vlammen in een school.
werken bij studentvoordocent

Flexibel oriënteren in het onderwijs

We laten je uiteraard niet zonder enige voorbereiding op pad gaan. Voordat je gaat werken bij Studentvoordocent word je getraind door een van onze coaches. Deze professionals uit het werkveld kennen de kneepjes van het vak en weten als geen ander hoe het er in het onderwijs aan toe gaat. Super fijn, want wanneer jij ergens tegenaan loopt staan zij klaar om je te begeleiden. Enthousiast geworden?

Surveillant examens en toetsweken
Freek
Student geneeskunde
Het fijnste aan dit bijbaantje vind ik de flexibiliteit: maandelijks krijg je een mailtje met nieuwe, vaak vaste opdrachten, maar ook daarbuiten krijg ik vaak berichtjes met de vraag of ik bijvoorbeeld één of meerdere dagen beschikbaar ben om te surveilleren tijdens een toetsweek. De flexibiliteit maakt dat het goed te combineren is met je studie.
Vacature onderwijsassistent
Robbin
Docent Dienstverlening en Producten
Mede door Studentvoordocent heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen in een nieuw vakgebied en door te stromen op een middelbare school. Als ALO docent heb ik namelijk de mogelijkheid gekregen om binnen deze school aan de slag te gaan als docent dienstverlening en producten. Een mooie combinatie van twee vakgebieden in het onderwijs.
Surveillant examens en toetsweken
Lisette
LLB Fiscaal Recht
De werkzaamheden als surveillant zijn vrij simpel en zeer flexibel. Alle formaliteiten zijn van tevoren al geregeld door Studentvoordocent met de desbetreffende school, dus kan je eigenlijk gelijk aan de slag! Nu is het alleen nog maar goed opletten op de leerlingen en zorgen dat hun toets of les in goede orde verloopt. Kort samengevat, de werkzaamheden als surveillant bij Studentvoordocent zijn goed geregeld en flexibel!

Heb je vragen?

Wij beantwoorden ze graag. We zijn bereikbaar via: